Apricon Farmas Health: B17 VS KANSER Apricon Farmas Health

Followers

B17 VS KANSER

BAGAIMANA APRICON BERTINDAK...

APRICON FARMAS HEALTH mengandungi 100% biji aprikot yang kaya  dengan vitamin B17 (Laetrile) yang mampu membantu mencegah, merawat dan membunuh sel KANSER.

Aprikot Vitamin B17 bukan sahaja diperkatakan di Malaysia malah keberkesanannya membantu mencegah dan merawat KANSER turut diperakui di seluruh dunia berdasarkan kajian saintifik dan ujian klinikal yang dilaksanakan.


PANDANGAN PAKAR & SAINTIS MENGENAI VITAMIN B17

· Dr. Phillips E. Binzel, Pakar Kanser, Ohio, USA
 “Vitamin B17 adalah bahan alam semulajadi yang terdapat di dalam
pemakanan nitrilosides ini boleh memusnahkan sel-sel kanser serta
menyuburkan sel-sel bukan kanser”

· Dr. Micheal Tait, Fountain of Life Clinic, Gold Coast, Australia
 “Kanser adalah penyakit metabolik, terdapat bukti kukuh bahawa berlaku pengurangan Vitamin B17 daripada makanan harian kita adalah penyebab utama seseorang mendapat kanser”

· Dr. Dean Burk, Pakar Kanser Jerman,
 “Di bawah Mikroskop, kami masukkan vitamin B17 ke atas sel kanser dan kami dapati  sel-sel kanser tersebut mati dengan cepat sekali”

· Dr Hans Nieper , Pakar Kanser dari Jerman Barat
“Setelah melebihi 20 tahun pengalaman sebagai pakkar kanser, saya dapati vitamin B17 sangat berkesan sebagai langkah pencegahan kanser dan tiada vitamin lain melainkan vitamin B17 yang dapat mengawal semua jenis kanser.“

 APRICON FARMAS HEALTH , adalah kapsul biji aprikot yang mengandungi vitamin B17 yang paling tinggi di dunia. Dalam terapi metabolic, apabila vitamin  B17  bertemu dengan sel-sel KANSER (enzim Beta-Glucosidase) yang hanya terdapat pada sel-sel kanser akan menguraikan elemen-elemen yang terdapat dalam vitamin B17. Seterusnya, elemen-elemen yang terdapat di dalam vitamin B17 yang telah terurai akan bertindak membunuh sel-sel kanser.

Vitamin B17 yang berlebihan juga akan ditukar kepada elemen-elemen yang positif oleh enzim Rhodanese yang terdapat di dalam tubuh badan untuk  kesihatan se-sel tubuh badan.

APRICON FARMAS HEALTH  juga membantu mengurangkan keasidan dan toksin di dalam seterusnya membantu meningkatkan keseimbangan PH di dalam tubuh serta membantu memperlahankan penyebaran kanser.