Apricon Farmas Health: BARAH TAHAP 4 : SIAPA SANGKA SAYA BOLEH HIDUP SEMULA Apricon Farmas Health

Followers

Saturday, July 22, 2017

BARAH TAHAP 4 : SIAPA SANGKA SAYA BOLEH HIDUP SEMULA


Keratan akhbar artikel testimoni Apricon Farmas Health keluaran Mingguan Malaysia Jan 2015

En. Muchlis disahkan oleh doktor menghidapi tumor otak tahap 4. Beliau mengalami tumor otak yang kritikal sehingga menguji kesabaran & ketabahan beliau sekeluarga melawan penyakit. Doktor mengesahkan beliau hanya mempunyai 10% peluang untuk hidup.

Atas kesedaran itu, isteri Muchlis telah memilih dan membeli kapsul aprikot vitamin b17 yang telah diluluskan. Beliau mula memberikan Muchlis serbuk yang dikeluarkan dari kapsul dan dimasukkan ke dalam air susu. Setelah 4 hari berlalu, Muchlis sudah mula menunjukkan perubahan yang amat positif. Muchlis telah dijadualkan membuat pembedahan bagi mengeluarkan tumor, namun setelah melakukan saringan MRI untuk kali ke-dua, petugas perubatan terkejut dengan perubahan saringan tersebut. Tumor Muchlis telah mengecil dari 3sm kepada 1.7 sm dan berat tumor juga berkurangan dari 5g kepada kurang dari 3g. 

"Bagaikan mati hidup semula. Atas kesungguhan saya mengamalkan cara hidup yang sihat, makan diet yang seimbang serta mengambil kapsul aprikot vitamin b17 keluaran TK Farmas sebagai makanan harian, dengan izin Allah kini saya telah bebas" - Muchlis.

Untuk maklumat lanjut layari :

Video Testimoni Apricon Farmas Health 2015 - Tumor Otak
Untuk maklumat lanjut mengenai pengalaman beliau dalam mengharungi penyakit kanser serta penggunaan Apricon, anda boleh menghubungi beliau melalui nombor seperti yang tertera di bawah. 
No comments:

Post a Comment